Direktlänk till inlägg 2 april 2009

Åter Till DagBoken

Av Carina - 2 april 2009 00:24


Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!!

Välkommen in på ett besök:


http://www.angestorpshappylei.se

http://www.ängestorpshappylei.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Av Carina - 15 februari 2009 16:30

  Lördag 14/2 Ja då var den avklarad -Baqqis debut i lydnadsklass 3!! Ja vad säger man -Jag kan bara tacka och bocka för att jag har förmånen att träna och samarbeta tillsammans med denna hund!!! Vilken Pärla!!   Här kommer dagens betyg:   Sitt i Gru...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se