Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Nu Kommer Våren!!!!

Av Carina - 17 mars 2009 19:26


Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!! 

Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!! 

Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man äntligen kan njuta lite!!


Vi tränar på och har hunnit med några pass i ridhuset och vår sökträning har ju under ett par veckor fått stått tillbaka pga dessa små "måsten" men nu i söndags blev det äntligen ett pass!!

Vi träffades vid räddningstjänsten och körde på deras övningsområde och det blev mer som räddningshundsträning!! Oj vad kul det var och oj oj vad jag saknar den formen av sökträning!! -Tänk alla träningar som var vid Rosersbergs övningsområde och Skövde!!!!


Åter till verkligheten -Baqqi gick jättefint och han var så nogrann och ville verkligen säkerställa exakt var figgen var innan han markerade!! Han jobbade lugnt och sansat i miljöerna och skulle nog bli en riktigt bra räddningshund!!


Idag blev det ett pass med uppletande och vi lyckades hitta en glänta i skogen som faktiskt var snöfri på sina ställen -härligt med barmark!!!

Alla hundarna jobbade på ett bra sätt och inte vet jag om Quai såg att jag läste tävlingskalendern på lunchen -för han gick så fint på uppletande och avlämnade sittandes vid sidan utan kommando!! -Lilla gose Quaisan.


Baqqi gick oxå fint och syftet med hans träning var att höja motivationen att jobba tomt och få bra belöning för det!! Han hämtade raskt in fyra föremål och fick belöning efter fjärde och sen fick han jobba tomt ett tag och sen belöning -mycket fint jobbat!!


Pratade med Yvonne idag och tänk nu är det bara två valpar kvar som inte är tingade och har vi lite tur så blir det en till tingad i kväll och den kommer i så fall till Sala och det ska bli jättekul att kunna följa den på lite närmare håll!!

På fredag tänkte vi ta en tripp till ridhuset för lite div träning!! -Återkommer en annan dag om det......

Nedan lite bilder från dagen.....    

 
ANNONS
 
Sharon

Sharon

24 mars 2009 06:29

Vilken härlig bild på snyggingen..... TACK - du är bäst! Det behövde jag verkligen höra........! Hör av mig om det blir träning i morgon...... Kram i massor

http://smedsbo.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Av Carina - 15 februari 2009 16:30

  Lördag 14/2 Ja då var den avklarad -Baqqis debut i lydnadsklass 3!! Ja vad säger man -Jag kan bara tacka och bocka för att jag har förmånen att träna och samarbeta tillsammans med denna hund!!! Vilken Pärla!!   Här kommer dagens betyg:   Sitt i Gru...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se