Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Motion förenad med livsfara!!!

Av Carina - 12 februari 2009 12:31


Jag vill ha en spark!!

Men eftersom ingen har förbarmat sig över att sälja någon till mig så plockade jag fram skidorna istället!!

En gång i tiden så var faktiskt jag en riktigt vältrimmad skidåkare som tävlat i både stafett och individuellt!!


Optimist som man är -så tänkte jag att dom takterna sitter väl kvar!!

Hm..jo men visst!! Om man sen sätter en spring-galen malle och en tjurskallig holländare i expanderlinor och nomesele framför så kan det ju bara gå på ett sätt!!!

Quai har jag kört både skidor och pulka med och det har gått bra men Baqqi är bara lite invand med pulka -aldrig skidor!!

Och dom är aldrig körda tillsammans någon gång!!


Jo då det började bra hundarna tyckte det var riktigt skoj att få trava på framför matte och inte brydde dom sig om skidorna heller.

Plant och fint underlag, lite sakta uppför backen och jag tjoade Yes Yes till hundarna för att dom skulle ta i lite och förstå att det faktiskt var legitimt att dra i kopplet för en gångs skull -hm....man tjatar ju annars om att de ska gå fint i kopplet!!


Haha... sen bar det iväg utför och visst i början gick det bra och jag fortsatte mitt tjoande Yes Yes hm...men nu har jag lärt mig för "Yes" för mina hundar iklädda sele betyder "FULL GALLOPP" och hur går det i en nedförsbacke med en stel, osmidig dam i sina bästa år som tror hon är Gunde Svan!!


-Jodå det slutade mycket riktig i en hög på vägen in trasslad i linor och skidorna huller om buller!! Och två hundar som tyckte det var skitkul att pussa på matte som plötslig befann sig i liggande ställning!!

Hm....det var en upplevelse men kul var det och det blev i alla falll 4 km motionsrunda och tro inte jag ger mig där!!

Det blir nog sjutton en tur idag oxå -för uj vad kul det var!!

Men den här gången tror jag det får bli ett pass ute på isen i skoter spåren för det är nog lite mjukare att landa vid sidan om än på en hård väg -aj aj aj!! 
ANNONS
 
sharon

sharon

12 februari 2009 12:43

hihihi..... Var det någon som såg dig ;-))))))) Vilket syn det måste varit!!!

http://smedsbo.blogspot.com

 
Ingen bild

Hilde

12 februari 2009 17:46

Å, vad kul det lät! Tycker jag ser er framför mig - speciellt med pussarna ;)
Jag testade oxå skidorna i går med Quais syskon - liite lite snö bara - "luggade" rätt häftigt ute på gärdena men skit the same.. kul med skidor ;))
Hälsningar Hilde

 
Maria H

Maria H

13 februari 2009 10:50

All motion är förenad med livsfara, mer eller mindre tydligen...Lycka till i helgen!

http://www.skogsborg.net

 
Mackan

Mackan

13 februari 2009 13:08

Haha ! Kul syn! Tur att du inte bröt något inför helgen. Åk i Brovallen på spåren där vettja. Men igår när jag åkte där hade någon galning med pålle RIDIT i spåret och någon hade åkt scooter. hmfr!!

Spark såg jag på annons i Salabladet har jag för mig. Annars kan jag varmt rekommendera sån som jag har, kicksparken, den är suveränt lättmanövrerad och behändig. www.kickbike.se
eller cykelaffären vid ÖB i Avesta.

Lycka till i helgen! Ska hålla tummarna! Tror det kommer att gå urbra!

PS. har du börjat plugga? Jag tänkte läsa igår men tyckte det kändes som att läsa en bruksanvisning och somnade. Fyaligen! Kan man hoppa av kursen nu? :)

http://www.skippo.org

 
Ingen bild

Malin

13 februari 2009 20:10

Hahaha jag kan se dig framför mig.. Det ska va du till att lyckas med nå sånt.Du råkar alltid ut för något,är det inte skidåkning så är det fallande träd med "gubbar" i diket.. Lycka till nu i helgen! håller alla tassar och tummar.. Själv har jag en kräkandes son:)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se