Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Ytterligare en helg till enda!!

Av Carina - 1 februari 2009 18:37


Ja tänk vad dagarna går -tyckte inte det var länge sedan som jag satt här och filosoferade över vad jag skulle hinna göra under vintern!!

Plötsligt är januari över och februari är ju en kort månad -så vips är våren här och jag som skulle göra det och det och hjälp......!!!

Puh...dax och bromsa -tänka till och se sig om lite, börja gallra lite på både det fysiska och det psykiska planet!!

Det där lät lite deprimerande men det är vissa saker som behöver ses över och som måste åtgärdas -saker som gror och som ger en dåliga energier!!


Nåväl åter till hundträningen!!

Fredag lydnad i ridhuset.

-Härliga Chai med sin positiva attityd -vilken kontakt, vilken glädje!!

Jag är glad att vi kommit ur lydnadsklass 1 och appellen!!

För den dag dom kliver ut på tävlingsplanen -då vill jag inte vara deras medtävlande!!!

Dom kommer -om det fortsätter så här!! -Bli ruggigt farliga!!

Hade bara Baqqi med mig till ridhuset eftersom jag kände att Quai inte var riktigt på "hugget" och jag är så rädd om hans positiva attityd att det är bättre han står över en sån dag!

Med Baqqi blev det lite blandad träning med mycke lek och kamp! -Han är så taggad och glad lilla MalleNutten!!!


Lördag sökträning med Salagänget och idag hade vi två gästekipage, det ena var Gunilla med Ockra som precis har börjat träna sök och det andra var Towa med Qaala från Västerås.

Kanon både för dom och oss att få nya figgar och nya marker och det är alltid kul att se hur utvecklingen gått sen sist vi sågs!!


Eftersom det är rätt djup snö i skogen så blev det inte så många skick för de flesta av hundarna. Hade planerat att köra springdirrigerings övningar med Baqqi men eftersom vi inte kunde vara i den ruta jag tänkt från början pga av oplogad väg så blev det en ruta som var betydligt tätare och med kuperad och det blev rena hitta övningar istället.

Baqqi var pigg och gick rakt och fint utan någon form av riktningsbestämning, en bra träning för oss.

Finns lite bilder från dagens träning HÄR.


Söndag sök med Järngänget, körde återigen hitta övningar med Baqqi och även här på ett djup på 50-60 meter, är ju lite svårt pga all snö och den kuperade terrängen för hundarna att gå helt rakt djupt ut men jag önskade att Baqqi gick lite rakar hm..får klura vidare på det!!  

Ska ventilera lite med Maria på onsdag!!

Imorgon bär det av till ridhuset i Fagersta -å då ska Quai och jag "lajja" med köttbullar och "dosor"!!

Må gott och ha en bra vecka!!!


Nedan: Gunillas golden Ockra... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

2 februari 2009 19:46

Tjenixen! Var ju roligt att jag iaf kommer in här. :)Den var fin den bilden när han skrapde i marken, vilken pärla. Å vilken mäster fotograf du är...Du har kanon fina bilder. KRAMIZAR

 
Sharon

Sharon

4 februari 2009 17:43

Hej, TACK för en givande dag hos Maria.... Alltid lika lärorikt att titta på er! Och så TREVLIGT ser det ut!!!!!!! Jag är mycket avis;-))
Stora kram från Smedsbo gänget.

http://blogg.elhber.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se