Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Var är Våren? Snö Snö och åter Snö!

Av Carina - 29 januari 2009 18:30


Hm nu vill jag ha vår!!!! -Inge mera snö nu tack!

Tack och lov att vi har ridhus att träna i annars hade nog lydnaden gått i ide för länge sedan!!

Jag tror jag ska bygga mig en egen inomhus hall hm....-nu börjar det mala lite i den lilla snickardjävulen!!

Igår onsdag blev det ett pass träning i ridhuset och vi fortsatte finslipa lite på trean moment -med både Baqqi och Quai.


Idag torsdag så har vi varit ute på en långpromenad på isen, alla tre hundarna, kameran, min kompis och jag!!

På sjön fanns det skoterspår uppkörda -helt perfekt att gå i -annars hade det blivit tunggått med tanke på all snö som kommit de sista dagarna!

Alla tre hundarna tyckte det var så härligt att kunna springa fritt och bara vara "fria"!!


I morgon fredag så blir det ett pass i ridhuset igen och i helgen blir det sökträning både lördag och söndag -härligt härligt å pulsa i snön!!

På måndag har vi bokat ridhuset i Fagersta -då blir det lite motivationsträning för Quai inför nästa tävling!!

Tisdag ridhuset i Avesta: tävlingsmässig träning för både Baqqi och Quai och på onsdag ska vi till Maria på lite finlirsträning!


Nedan mina tre busar med min kompis....


 
ANNONS
 
Ingen bild

malin

30 januari 2009 09:03

Du kommer att gå långt som du tränar:)
Jag håller tummarna för dig när det gäller all tävlan framöver och jag vill se dig och Bagqqi på SM och det vet jag att jag kommer att få.. Ska försöka komma iväg till ridhuset idag,får se hur det går på inskolningen etc.
Ha det bäst!
Kram Malin/Lucas/Ludde

 
Ingen bild

Hilde

30 januari 2009 22:06

Vad snygg och häftig bilden på Quai är :) Han är ju bara Bäst!!
Hälsningar Hilde
- som längter efter att få träffa er!

 
Yvonne

Yvonne

30 januari 2009 22:52

Jag tycker att du ska ta med kameran och komma hit.
Yvonne och alla Hundar

http://www.workingflames.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se