Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Fortfarande Halta o Lytta

Av Carina - 20 januari 2009 15:46


Jag är väl rätt skaplig i ryggen nu!! Men stackars Quai han linkar på med sitt halta ben!! Har i alla fall konstaterat att smärtan kommer från en tå i tassen och frågan är nu om det är en sena/ligament eller ett brott på något ben i tån!

Vi avvaktar någon dag till innan vi gör ett besök hos veterinären -det kan ju gå över med lite vila och stillhet!

Träningen har ju legat lite lågt nu ett tag pga våra små "krämpor" men Baqqi behöver ju röra sig och eftersom vi har en mycket fin sjö inte långt hemifrån så tänkte jag att det måste ju vara perfekt att gå på isen med min stela rygg -mycket riktigt helt slät underlag och ett tunt lager meed snö så det inte var halt -helt perfekt!!

Vi packade ner termosen och kameran och gav oss av på en mycket härlig promenad -men Baqqi tyckte det var lite konstigt med bara slät mark -inga pinnar eller kottar att leka med!!

Och ja jag hade isdubbar på mig!! Har stor respekt för isen och ger mig inte ut förens både bilar, traktorer och hästar varit ute på isen!!!


Veckans inplanerade träningar är: Tisdag ridhuset i Avesta lydnad med Baqqi, Torsdag uppletande, Fredag "vårt" ridhus lydnad m Baqqi och kanske Quai, Söndag sökträning m Salaligan.

Yes nu är vi på gång igen.... Quai oxå snart hoppas vi...!!

Nedan lite bilder från vår ispromenad.
 
ANNONS
 
Ingen bild

Hilde

21 januari 2009 10:39

Det där med stukade tår äe vi "experter" ;) på! Verkar vara en "randig" förbannelse. På Yoba, och nu även Vega, har tom en sena gått av på ena baktassen :( Veterinären säger det är något som oftast drabbar greyhounds (racinghundar) :))
Hoppas Quai snart är på G igen.
Kram,
Hilde

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se