Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Årets Första Tävling & Årets Kallaste Dag!!

Av Carina - 4 januari 2009 19:29


Jaha då var årets första lydnadstävling avklarad för vår del och naturligtvis så väljer vi att tävla på den här vinterns kallaste dag!!

På morgonen visade temperaturen -19 grader utanför köksfönstret men vi packade på oss lager på lager med kläder och åkte till Fagersta huu....där visade bilens temperatur -22 grader!!! 

Tokiga hundmänniskor!!



Quai har ju ändrat attityd under hösten/vintern och gått så bra på träningarna och jag var nyfiken på att se om han skulle hålla även en hel lydnadstävling!!

Den här gången hade jag faktiskt ett hopp om att det skulle gå vägen!!

Men Quai är Quai hm.... men även om vi inte fick något 1:a pris så genomförde Quai en tävling med en fin attityd och han var så pigg och busig och om jag jämför hans protokoll från de två föregående tävlingarna i april och juni förra året så är det en stor förbättring!!

Det känns som om vi är på rätt väg i träningen och efter dagens resultat så vet vi vad vi ska fortsätta lägga fokus på!!


Dagens Betyg:

Sitt i grupp: 10

Platsliggning: 10

Fritt Följ: 8

Sätt u gång: 10

Ink m st/ligg: 9

Rutan: 8

Hopp app: 0

App Met: 8

Vittring: 6

Fjärr: 5

Slutsumma: 230 Poäng 2:a Pris 5:e Plac. 


Tyvärr så sprang han på sidan om hindret på tillbakavägen och jag var lite sen -jag skulle naturligtvis gett ett dubbelkommando!

Sen höll hann inte riktigt på fjärren och på vittringen var han lite olydig och busig!!

Goe Quaisan bara på´t igen!!!

Tack Linda, Sussi för att ni kom och peppade mig i denna kyla -det var mycket värt!!

Tack Maria för dom värmnde orden och peppningen!!


 
 
Ingen bild

Borderterriern-Pyret

4 januari 2009 19:54

Tänk, vi hundmänniskor kan inte vara kloka. Bra jobbat trots kylan. Håller tummarna att det blir ett första pris nästa gång.

 
Eva

Eva

4 januari 2009 20:18


Oj, jag som tyckte vi hade kallt (-10) när vi tränade i dag ! Synd att ni missade hoppet, men 1:apriset verkar vara inom räckhåll!

Lycka till !

http://boysen.bloggagratis.se

 
Sharon

Sharon

4 januari 2009 20:22

Va duktiga ni är..... Jajajaa, jag vet att inget under 10 räcker för dig ;-)))))) Men men sett från sidan, så.....
Nästa gång håller det hela vägen....
Kram Sharon

http://blogg.elhber.se

 
Hilde

Hilde

4 januari 2009 22:34

ÅÅÅ, vad duktiga ni är! Jag har sån enorm tur att få vara eran "kennelmamma" och jag är mäktigt stolt över er båda. För mig är inte poängen (eller p(r)ocenten) det viktigaste utan attityden :))
Kramar i tusental så ni håller värmen / Hilde

http://www.happyworkmates.se

 
Mackan

Mackan

5 januari 2009 20:16

Åh ni är sååå, så bra!! Jag får ju verkligen ångra att jag var rädd att frysa om fötterna. ha ha! Tur att du hade andra som ställde upp och supportade. Det hade varit kul att se er dock. Vi kommer nästa gång. Eller nej, då kanske inte min valp får vara med än va? För du har väl anmält? :)

Du, vilken fin bild i förra inlägget. (här hinner man inte med riktigt...) Ha ha, Skippo med Elsa på ryggen. Får jag låna bilden till min blogg? Jag gör det så får du säga åt mig att ta bort den om jag inte fick. ok?
Om det är för kallt för vallnig så det blir inställt kommer jag gärna i morgon. Hör av mig då, annars far jag till Falun. Hörs!
KRAM

http://www.skippo.org

 
Yvonne

Yvonne

6 januari 2009 18:33

Hej!
Synd på 0:an dom andra betygen var ju bra.
Kram / Yvonne & Hundarna

http://happyworkmatesblaze.blogspot.com

 
Zandra

Zandra

6 januari 2009 22:47

Men hallå :-)
Här väntas de inte med att komma ut på tävlingsplan inte "asg" ,,,Om man bortser från hoppet så är ju poängen bra,,, De fixar ni till nästa gång.
Kramen

http://adiustipp.se

 
Ingen bild

Eva & Jazzy

7 januari 2009 16:50

Klart godkänd start på tävlingsåret, om du frågar mej alltså!
Kul med pigga och glada vovvsingar tycker jag.
Lycka till nästa gång!

 
Elaine

Elaine

8 januari 2009 23:49

Fina poäng! Utan buset så sitter det ju :)
Hejja hejja!

God fortsättning på Er hela gänget!
//Elaine

http://faldarello.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skapa flashcards