Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Vintern Är Här!!!

Av Carina - 25 november 2008 22:35


Ja nu är då vintern här ordentligt!!

Visst är det lite mysigt med minusgrader och fullt med snö på både marken och på alla träden!!


Nu är det bara att flytta in inomhus och träna lydnaden!! Har faktiskt hittat en stor inomhuslokal med värme, speglar och matta på golvet som vi ska åka och provträna i -det ska bli spännande!!

Tänk att kunna träna inomhus hela vintern i värmen hm....kan ju inte bli bättre!


Sen sist så har vi hunnit med ett sökpass -som efter lite diskussion med "sökgurun" gick riktigt kanonbra -Baqqi är en otroligt snabbtänkt hund och han snappade snabbt den nya övningen och nu börjar han bli riktigt, riktigt taggad på att hitta figgen!!

Fortsättning följer.....


Ett lydnadspass med Mackan har vi hunnit med och det var ett mycket givande pass -här la jag lite mer tryck på belöningarna vilket resulterade i en underbar explosivitet i allt vi gjorde!!


En liten sväng på krogen har jag oxå hunnit med och det var väl trevligt på sitt sätt men det sätter ju sina spår dagen efter hm... -vilodag för hundar och matte!!


Häromkvällen så fick jag ett mycket efterlängtat sms från en kamrat som jag av olika själ tappade kontakten med för cirka 5 år sedan!!

Nu hörde hon av sig och det vart många sms och det resulterade i ett 2½ långt telefonsamtal och det var så roligt att äntligen få höra hur hon mådde och vad hon pysslade med!!!


Jag ser verkligen fram emot att träffa henne och verkligen få snacka en hel del "skit" över en kaffekopp!!!


Idag tisdag så har jag haft besök av en liten man som roade sig med att "städa" mitt kastrullskåp!! Malin, Lucas och lilla Ludwig har tillbringat eftermiddagen ute hos oss och vi har fikat, gått långpromenad och hm...städat kastrullskåpet -tänk dom är bra roliga dessa små små människor -1år och 5 månader tror jag det var?

Tack Malin för en trevlig em!!


Kvällen avslutades med en ny träff/lektion i min utbildning till tävlingsledare och det vart en riktigt givande diskussion om bruksgrenen rapport och ju mer jag lär mig om den grenen desto mer känner jag att jag skulle vilja prova på den!!


Under morgondagen tror jag det lutar åt både lite lydnad och lite uppletande för Baqqi och Quai!!


Chessi tycker det är skönast att ligga inne i värmen när det är för många minusgrader och har man kommit upp i den mogna ålder på snart 12 år så får man bestämma själv om man vill följa med eller inte!!!

Den damen har mycket bestämda åsikter på hur hon vill ha det -lilla Sessan!!!

Nedan: KastrullMannen!!!






 
 
Malin

Malin

26 november 2008 09:48

Halloj!
Tack själv för en mkt trevlig em (skrivit i gästboken). Lucas älskade köttet! Jag hör av mig på fredag ang träningen. Fina bilder på lille kastrullmannen. Han har sovit hela natten.. fast vakna halv sex.. Ha en fortsatt bra vecka på jobbet så höres vi.
kram malin/ludde och lullepop

http://www.teamsvartochguld.dinstudio.se

 
stina o rö'tottarna

stina o rö'tottarna

26 november 2008 16:42

Men oj! Är det den lille plutten som hängde o dingla i en sele på mammas mage i ridhuset förra vintern???? Gisses va fort det går!

Tur att han e pedant - eftersom han tom städar kastrullskåp när han e på visit! - Då har Malin inte så mycket att städa o plocka undan hemma, antar jag ;) /stina

http://www.tengel.dinstudio.se

 
Hilde

Hilde

28 november 2008 16:48

Tänk vad fort man glömmer att dessa "hjälpsamma städare" har varit små när det är 2 meter långa och arbetar i skogen :)
Men det var härliga tider, då som nu!
Rapport är kul! Det är vi levande bevis på;)
Kram och hälsningar från Hilde

http://www.happyworkmates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skapa flashcards