Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008

Yes Yes!! Pensel & hammare -Adjöööööööö!!!

Av Carina - 15 oktober 2008 18:53


Yes!! Äntligen -dagen D är över!!!

Nu kan jag kasta både hammare och pensel så långt det bara går!!!

Nu är nästa hela huset klart och i dag på eftermiddagen så har en mäklare varit ute och värderade mitt hus!!

Äntligen fick jag lite lön för mödan av allt slit puh!!!!!

Visserligen så är det lite småpyssel kvar men vad sjutton -har man byggt ett halvt hus så kan man väl påta på några timmar till!!!

Jaha... -Undrar om man skulle passa på och sälja nu när allt är i toppskick?

Kanske köpa ett litet torp och börja om hm...det tål att tänkas på eller???


Hm...men jag måste nog vänta tills nästa år -jag ska ju fixa trädgården till våren och sen skulle uthuset behöva rustas och sen kanske en liten carport och en liten snickarbod till mina små hobbies hm.....


Men nu kära vänner så tänker jag bara ägna mig åt mina hundar och göra bara det som faller mig in -för det känns nästan som om jag gjort mig lite förtjänt av lite semester eller???


Och semester för mig innebär aktiviteter tillsammans med mina hundar!!

Yes nu tränar vi hund igen!!!!!!!!!!!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

sussie

16 oktober 2008 14:59

Duktiga du:) Tycker du är värd lite ledighet och hundträning, men resultatet är ju strålande! Då kanske vi får se dej på ngn träning snart.
Ha det bra

 
Sharon & co

Sharon & co

16 oktober 2008 21:11

Hej - det låter väl underbart med huset... Hör av dig när du har tid och lust... Kram från Smedsbo

http://blogg.elhber.se

 
Towa

Towa

18 oktober 2008 00:22

Hallå!
Va skönt att du är klar med huset!! Men blir man nånsin klar med ett hus?? :-) he he. Jag tycker du har förtjänat "semester" nu.
Sälj huset och flytta till Västerås vetja... :-)
Då får du mer tid till hundträning.
Hoppas allt är bra med er!
Kram Towa!

http://brindle.cybersite.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se