Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Hösten!!

Av Carina - 28 september 2008 17:42


Ja nu är hösten här!! Alla färgerna sprakar ute och dimman ligger tät på morgonen!! Härligt på ett sätt och sorgligt på ett annat hm....!!


I går tillbringade jag dagen med att kolla på söktävling i Avesta -det var bara fem startande -två i lägre klass och tre i elitklass!!

Hillevi och Brixa skulle debutera i lägre sök och det gick mycket bra för ekipaget de slutade på 1:a plats, uppflyttade på 497 poäng med 8.5-9 i betyg på söket -vi lyfter på hatten och gratulerar!!


Hade nyss ett telefon samtal med Yvonne från Njurunda som har Blaze -Quais halvsyster!! Hon tävlar ju agility med Blaze och för en annan som inte är så insatt i regler och uppflyttningar inom den delen av hundvärlden så kände jag att det var dax för en förklaring hm!!!

Det går nämligen mycket bra för ekipaget och det kommer sms lite titt som tätt om deras framgångar och nu idag fick dom en pinne i hoppklass 2!!

Man ska om jag förstått saken rätt ha tre pinnar i varje klass för att få gå vidare till nästa klass!!

Och man kan tydligen tävla i både hoppklass och agilityklass hm...!!

Ja så mycket vet jag i allafall att agility är inte lätt -dels ska du hålla reda på banan, hindren, tiden, hunden och dessutom ska du ha ordning på dina egna ben oxå hm....tro mig det är en svår gren!!


Jag har faktiskt provat!! -Har gått en kurs med Chessi en gång i tiden och att köra agility med en belgare som var snabb som vinden nja....det var inte riktigt min grej!!! -Jag hann nämligen inte ens tänka innan hon var på väg till nästa hinder!!!



 
 
Ingen bild

Hilde

29 september 2008 11:06

Visst är det svårt med agility. Men vad kul med alla pinnar ;)) Speciellt när det är "Happy Workmate's"-pinnar det är tal om...hi-hi!
Kram och hälsningar från "allas eran mamma", Hilde

 
Ingen bild

Yvonne

29 september 2008 16:23

Vi fick i pinne hopp 2 på lördag och i agility 1 på söndag. Inte nog med att man ska vara nolla och klara tiden, man måste bli placerad med. Det delas ut pinnar efter hur många startande det är.

Kram och Blöta Pussar // Yvonne & Blaze

 
Ingen bild

sussie

30 september 2008 18:34

Hejsan. Länge sen. Verkar som det är full fart ialla fall. Ha det bra!

 
Mackan

Mackan

30 september 2008 18:48

Men! Jag trodde att jag prenumererade på din blogg. Undrade just varför du aldrig uppdaterade. Men se där! Det hade du!
Hm..man kanske inte kan prenumerera på din. Du har inte Blogtown.
Ses i morrn. Såg du mailet?

http://www.skippo.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Ovido - Quiz & Flashcards