Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Hjälp är byxorna på!!!

Av Carina - 24 september 2008 23:24


Bloggen är på G......!!!

Jag gör som min kamrat Stina -faller för trycket och börjar blogga!!!

Sen återstår att se om jag trivs med denna form eller om jag återvänder till  min kära dagbok på hemsidan!!

Köpte nyligen ett par helt underbara hund-träningsbyxor!!

För dom som inte vet så är ett par hundtränarbyxor -smidiga,-följsamma,-snabbtorkande,-slitstarka,-lämplig färg och med många fickor för all dessa små prylar dagens hundtränar måste ha för att kunna träna!!

Dvs klicker, godis, div leksaker, target, visselpipa, bajspåsar mm.

Mina nya byxor var så följsamma och hade alla dessa egenskaper och jag var kanon nöjd med köpet -dessutom var dom så sköna att dom knappt kändes att man hade dom på sig.

Nu är jag en sån som gärna "lullar" runt i långfillingar eller andra typer av mysbyxor när jag "påtar" på hemma med mina små målar -och snickar aktiviteter -man är så rörlig i dessa sköna plagg!!

Nåväl -målade lite lister och såg på klockan att det var hög tid att byta kläder och skynda mig in på en färg/hobby affär innan hundträningen!

Sagt och gjort -väl inne i affären så kände jag att färgen försvann från mitt ansikte och min kropp blev alldeles stel -hade jag bytt om till hundträningsbyxorna eller var det dom fläckiga långfillingarna som prydde mina fina spiror!!

Puh!!! vrider sakta blicken runt om för att se hur många som stirrar och vrider sakta huvudet ner mot golvet beredd att sjunka genom jorden/golvet!!!!!!!!!!!!!


Puh.....tack och lov där var dom -mina underbart sköna hundträningsbyxor!!!!


Ibland har vi alla så mycket att tänka på och det vore väl inte konstigt om var och varannan sparang omkring på stan i lånfillingar hm...vilken rolig syn -tror jag ska "glömma" byta till byxor nästa gång!!! 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

25 september 2008 07:05

Jäklar va bra! Hoppas Mackan blir nöjd nu! Vi måste vara hennes mest väldresserade bloggkamrater ;) Vi ses nån dag! Ta väl han dom långfillingarna! /Stina

 
Mackan

Mackan

25 september 2008 08:18

Men så ÄNTLIGEN!! Välkommen till bloggvärlden där vi kan kommentera.

Haha, gud vad jag hade skrattat om du verkligen haft lånkisarna på dig i butiken.
Tack för igår.
Det är bara lkl 1, 2 och en elithund på söndag.

http://www.skippo.org

 
Ingen bild

Yvonne

25 september 2008 18:09

Det skulle vara spännande att vara med då.
Krama hundarna.
/ Yvonne

 
Hilde

Hilde

25 september 2008 21:13

Gud vad jag skrattade när jag såg för mig ansikten på dom i färgaffären :)) Ja, jag skrattar än!
Kramar till er alla och en massa pussar till "min" Quaisan ;)
Hilde

http://www.happyworkmates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 2 april 2009 00:24

  Har beslutat att lägga ner Bloggen och återgå till DagBoks anteckningar på vår hemsida i stället!! Välkommen in på ett besök:   http://www.angestorpshappylei.se http://www.ängestorpshappylei.se ...

Av Carina - 17 mars 2009 19:26

Äntligen känns det som om våren börjar smyga sig in!!!  Idag så har vi haft pälsvård på trappen i solskenet -härligt härligt!!!  Det känns även som om jag hunnit ifatt lite med alla "måsten" och alla x-tra jobb som varit inbokade och nu kanske man än...

Av Carina - 10 mars 2009 01:44

  I lördags morse så styrde jag och Hilde kosan mot Njurunda –Sundsvall för att äntligen göra ett besök i valplådan!! Blaze valpar är nu 6½ vecka gamla och vi ville gärna se hela kullen innan de börjar lämnar boet och flyttar till sina nya hem....

Av Carina - 27 februari 2009 18:31

  Är inne i en period där det inte händer så där jättemycket att berätta om egentligen!! Vi tränar naturligtvis på och vi har varit till ridhuset ett par gånger denna vecka och börjat slipa lite på bruksmomenten!! Baqqi är pigg och på G och det ser ...

Av Carina - 20 februari 2009 22:20

  Tänk nästan en hel vecka utan lydnadsträning -nja fem dagar i alla fall, för idag var jag och min träningskompis till ridhuset och tränade lite. Det var rätt så skönt att kunna släppa alla lydnadsmoment som vi tränat så fokuserat nu under en längre...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se